9. – 11. 12. 2022 Vánočně-Mikulášská

Tradiční výprava do Jasení s netradičním programem + slavnostní večeře

Z důvodu velkého zájmu o výpravu (z řad dětí i vedoucích) prosíme o nahlášení účasti co nejdříve (do konce týdne, tj. 4. 12. 2022). Kapacita chalupy je 30 osob a místa mizí raketovou rychlostí. Tak aby se na vás dostalo 😉

 

 

Sraz: pátek 16:25 Ostrava – Hlavní nádraží (vlak odjíždí v 16:42)
Návrat: neděle 15:19 tamtéž

S sebou: 300 Kč, dárek pod stromeček*, vzorek domácího cukroví na soutěž o nejlepší cukroví, slušné oblečení na slavnostní večeři, spacák, přezůvky do chaty, teplé oblečení na celodenní pobyt venku, pevné boty, zápisník, tužku, čaringu, úvazek (vázačku), šátek na hry, deník, baterku, pohodlné oblečení do chaty, osobní hygienu, termosku na čaj (stačí na dvojici), oblíbenou deskovou hru, hudební nástroj (kdo na něco hraje)

*dárek pod stromeček

Půjdeme zdobit stromeček, pod kterým si budeme následně losovat dárečky. Není třeba kupovat nic drahého (cca 50 Kč). Značka ideál by bylo, kdyby každý našel doma něco, co už nepotřebuje, ale mohl by to ještě využít někdo jiný.

Jídlo:
1x vlastní večeře pátek
1x vlastní snídaně sobota
1x studený oběd na sobotu (budeme venku)
4x vařený brambor ve slupce, 2x vejce na tvrdo, 1x cibule, CČC (cukr, čaj, citron), 2 ks ovoce a 3 ks sladkostí, trošku cukroví na soutěž

Slavnostní večeře:

V sobotu budeme podávat tradiční českou štědrovečerní večeři. Je zvykem, že spolu všichni povečeříme ve slušném oblečení a následně vyhlásíme vítěze soutěže o nejlepší vánoční cukroví. Na závěr večera se zúčastníme oblíbené české televizní soutěže.

 

Výpravu vede: Elka – Eliška Kuchařová 778 761 517, Eva Mikulová 722 225 291

Close Menu